DAİRE İÇİ CİHAZ KULLANIMLARI
Resim 1
(Gaz Dedektörü ve Vana)
Resim 2
(Duman Dedektörü)
Resim 3
(Havalandırma Fanı)
Resim 4
(Termostatik Vana)
Resim 5
(TV Prizi)
Resim 6
(İnterkom)
Resim 7
(İnterkom Ayar Düğmeleri)
Resim 8
(Güvenlik Arama Tuşu)
Sorun : Doğal gaz dedektörü alarm veriyor.
İzlenecek Yol : Gaz vanasını kapatınız ( Resim 1 ), Doğalgaz ana vanasını kapatınız, Ortamı havalandırınız, SİTE YÖNETİMİ'ne haber veriniz.
Sorun :Set üstü ocak alarm veriyor (Elektrikli modellerde)
İzlenecek Yol : Ocağı komple kapatıp resetlenmesini bekleyiniz, sorun devam ederse TEKA servisine bildiriniz.
Sorun : Duman dedektörü alarm veriyor.
İzlenecek Yol : Ortamda koku olup olmadığını kontrol edin, Sizden kaynaklanan bir işlemden çalıştığını düşünüyorsanız GUVENLİK noktasına haber veriniz değilse, koku ve dumanın nereden geldiğini tespit edip acilen SİTE YÖNETİMİ'ne bilgi veriniz.
Sorun : Havalandırma Fanı Çalışması
İzlenecek Yol : Havalandırma Fanı ( Resim 3 ) elektrik düğmelerine bağlı olarak çalışır ve siz elektiriği kapatsanız bile zaman ayarlı olarak 7-15 dakika arasında çalışır.
Sorun : Petekler yanmıyor
İzlenecek Yol : Kontör olupolmadığını kontrol ediniz, ( Resim 4 ) Termostatik vanaların devrede olması için oda sıcaklığının üzerinde ayarlayınız ( 7 ile 28 derece arası vanada 0 - 5 kademe olarak belirtilmiştir. ) Sorun devam ederse SİTE YÖNETİMİ'ne bildiriniz.
Sorun : TV Yayını göstermiyor
İzlenecek Yol : Bağlantının düzgün yapılıp yapılmadığını kontrol ediniz, cihazları kapatıp tekrar açınız, Tüm yayınlarda tekrar TV'nizden veya RECEİVER'den tekrar kanal taraması yapınız, sorununuz devam ederse SİTE YÖNETİMİ'ne bildiriniz.
Sorun : TV ilk Kurulum
İzlenecek Yol : Digital yayın uyumlu TV'nizin ( Resim 5 ) anten bağlantısını sağladıktan sonra Otomatik kanal arama ile kanalları tanıtınız. ( Anten bağlantısında TV'den fişe bağlamak için erkek - dişi anten ara kablosu gerekmektedir.)
Sorun : İnterkom Sistemi Çalışmıyor
İzlenecek Yol : İnterkom Sistemi ( Resim 6 ) çalışmıyorsa SİTE YÖNETİMİ'ne bildiriniz.
Sorun : İnterkom Sistemi Çalışıyor; Görüntü ve Ses problemi var
İzlenecek Yol : Güvenlik noktasını arayarak ( Resim 8 ) kontrol ediniz, Ayar düğmeleri ile ( Resim 7 ) netlik ve diğer ayarları yapabilirsiniz. Sorun devam ederse SİTE YÖNETİMİ'ne bildiriniz. (Temizlik esnasında düğmelerin ayarları ile oynanmadığından emin olunuz. )
Sorun : Elektrikler Kesildi
İzlenecek Yol : Kapı arkasında Vestiyer içerisinde bulunan sigortaların tamamının ( Yukarı doğru ) on konumunda olduğundan emin olunuz. Halen elektrikle ilgili problem varsa SİTE YÖNETİMİ'ne bildiriniz.
SİTE YÖNETİMİ : 0 224 501 05 52 D SMART : 0 850 266 0 266
TEKA SERVİSİ : 0 224 224 24 25 DİGİTÜRK : 0 212 473 73 73
DOĞALGAZ ACİL : 187 TTNET : 444 0 375
YANGIN ACİL : 110 TURKCELL SUPERONLINE : 0 850 222 0 222

Önceki Sayfaya Dön